post

SCANLINE MT4090 е мобилен цветен скенер за А4 и по-малки документи. Устройството осигурява висока продуктивност при работа и завидно качество на сканираните снимки.

SCANLINE е много удобно решение за търговски представители, застрахователни агенти, финансови брокери, архитекти, оценители, студенти и всички, които не обичат да пилеят своето време и пари.

MT4090 сканира в два режима: монохромен и цветен. Тази гъвкавост го прави перфектен при копиране на договори, фактури, цветни и чернобели снимки и много други.

Сканираните фотоси и документи можете да прегледате, принтирате или конвертирате в Word и Excel формат с приложения софтуер за разпознаване на текстове. SCANLINE се предлага с получилия широко признание изключително удобен многоезичен ABBYY OCR.

Устройството е отлично помагало за студенти, които могат бързо и лесно да разменят записките си след лекции. МТ4090 може да бъде използван по време на бизнес срещи за бързо сканиране на подписан документ и изпращането му с компютър по e-mail. Застрахователният агент би могъл да изпрати всички необходими документи направо от дома или офиса на клиента си.

МТ4090 е снабден със стабилизираща система от четири колелца, която го прави удобен и сигурен при работа. Системата за корекция на скоростта оптимизира движенията на ръката по време на сканиране. Сканираните документи могат да бъдат копирани директно върху microSD карта, или да се прехвърлят от скенера към компютър с кабел, който е включен в комплекта.

Малките размери и тегло, тихата работа, високата резолюция 600 dpi и качеството, което предлага устройството го правят чудесно решение за активните и дейни потребители.

Технически параметри:
– мобилен скенер до А4 формат
– оптична резолюция 600 dpi цветно сканиране
– максимална ширина на сканирания документ: 216 мм
– формат на файла: JPEG
– ABBYY OCR софтуер
– слот за microSD карта
– съвместимост с: Windows XP/Vista/Win 7 32/64-bit
– захранване с две алкални батерии тип АА
– USB 2.0 порт
– размери: 255 x 30 x 30 мм
– тегло: 156г

Първите количества от мобилния скенер са достъпни у нас чрез официалния дистрибутор Специализирани Бизнес Системи. Устройството идва с 2 години гаранция. Препоръчителната крайна цена е 148 лева с ДДС.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *