post

6 октомври наближава и Google съвсем скоро ще представи новата си серия Pixel 7, заедно с Pixel Watch и няколко продукта Nest. Сега компанията пусна нов рекламен клип, за да акцентира върху телефоните и часовника.

Клипът, който е с дължина 30 секунди, е озаглавен “Пригответе се за Google Pixel 7: телефонът, който ви дава повече”. Според него камерите в серията Pixel 7 ще предоставят повече детайли, повече фокус и магия, под формата на Magic Eraser. Накрая виждаме и часовника Pixel Watch, който показва Google Maps.

Във видеото участват и вече пуснатите Pixel Buds Pro, появява се и изображение на чипсет с маркировка G2, за да покаже, че устройствата ще се захранват от Google Tensor от второ поколение. Въпреки, че няма да донесат много промени, телефоните от новата серия ще разполагат със система за лицево разпознаване.

Очаква се цената на серията Pixel 7 да е същата, като тази на Pixel 6, като базовият модел започва от 599 долара, а Pro – от 899 долара. Твърди се, че Pixel 7 ще се предлага със 128/256 GB памет, а 7 Pro – с 256/512 GB.

Що се отнася до Pixel Watch, той ще предложи 1.18” досплей, функции за мониторинг на сърдечен ритъм, ЕКГ, измерване на кислорода в кръвта и др. Ще има интеграция на Google Assistant и ще се захранва от чипсет Exynos 9110 с копроцесор Cortex-M33. Часовникът може да е оборудван с до 2 GB RAM, 32 GB памет и батерия с капацитет 300 mAh, която ще му позволи да работи цял ден с едно зареждане.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *