post

В ежедневието сме си заобиколени от интелигентни технологии, които ни помагат да организираме и подобрим начина си на живот. Смартфоните, например, са се превърнали в неизменна част от нашето съществуване, до степен че животът ни е немислим без тях.

Какви нови хай-тек джаджи навлизат в нашия свят, за да улеснят натоварения ритъм на всекидневието?

Някога смятани за фантастични и нереални, те вече са тук.

 

Фитнес гривни

Фитнес гривните много бързо намериха приложение в живота както на активно спортуващите, така и на онези, с много динамични професии.

На пазара се предлагат фитнес гривни, съчетаващи  различни възможности и функции – удобни за носене, измерват пулс, изгорени калории, разстояние, крачки, качество на сън, отговарящи на повиквания и обаждания, с микрочип за безконтакни плащания и т.н.

 

Ултра компактен компютър

komputer

Не само че животът ни е на високи обороти, но и сме затрупани от всякакви предмети, ето защо съвремeнния човек се ориентира към по-компактни и спестяващи място технологии. Intel създадоха Compute Card – свръх тънко компютърно устройство с размерите на кредитна карта. Джаджата може да влезе без проблем във всякакви мини устройства.

LG Styler

lg styler

LG Styler – иновативна технология за дезинфекция на дрехите. Отново съобразена с нуждите на модерния човек, който непрекъснато е в движение и често с гъвкаво работно време и работна среда. Технологията неутрализира всички миризми и премахва бактериите, с помощта на гореща пара. Нещо повече, дрехите са изгладени и готови за обличане, а всичко се командва през смартфона.

Смарт часовници

Едва ли има онлайн магазин за джаджи, който не предлага интелигентни часовници. С изключителен капацитет и функции, смарт часовниците позволяват съхранение на данни, комуникация, навигация и много други. Отдавна мина времето, в което часовникът служеше, само, за да показва часа. С навлизането на смарт джаджите, домакинските уреди и заобикалящи ни предмети придобиват нов облик.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *