post

Според слуховете Motorola работи върху нов флагман с името Frontier. Изтеклите спецификации разкриха, че камерата му ще предложи невероятен 200 мегапикселов основен сензор, а устройството ще се захранва от новия чипсет Snapdragon 8 Gen 1+.

Сега в китайската социална мрежа се появи и реална снимка на задната част на устройството, която разкрива огромния му 200 мегапикселов сензор ISOCELL HP1 на Samsung. Изображението подсказва още, че модулът на камерата поддържа OIS и има бленда f/2.2.

Всъщност Motorola може да е първият производител, който ще предложи смартфон с огромния сензор на Samsung. Дори корейският гигант все още не е пуснал модел с ISOCELL HP1. Въпреки че сензорът е 200 мегапикселов, той заснема кадри в 50 или 12.5 мегапикселова резолюция в режим по подразбиране.

Като цяло Frontier изглежда ще е едно добро предложение сред камерафоните тази година. Освен с камерата си, смартфонът ще може да се похвали с 6.67 инчов P-OLED дисплей с Full HD резолюция, който поддържа 144Hz честота на опресняване, поддръжка на 125W бързо кабелно зареждане и 50W бързо безжично, твърдят предишни слухове.

Очаква се Motorola Frontier да дебютира през май, след като Qualcomm официално обяви своя чипсет Snapdragon 8 Gen 1+.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *