post

Иновативното мобилно приложение за бременни FEIA Бременност вече е достъпно на българския пазар. То е създадено от екип италиански и български лекари, фармацевти и специалисти в различни области и за по-малко от 5 месеца е инсталирано над 15 000 пъти и е с постоянна активност от 6 500 човека месечно.

Приложението предоставя информация за майката и детето, разпределена по гестационни седмици, подробности за прегледите, които предстоят и въпросите, които трябва да се зададат на лекаря, както и богат речник с обяснения на медицинската терминология. В него бременната жена ще открие закони и формуляри, които я касаят, статии с полезни съвети и споделен опит и мини-приложения за забавление с практическа насоченост.

FEIA e създател на първата българска поредица мобилни приложения в помощ на бременната жена, на майката в първите месеци след раждането и на родителите при отглеждането на техните деца. Второто приложение от поредицата – FEIA Детско Развитие вече е факт и съвсем скоро предстои пускане на приложения за Родители, Захранване и Диети.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *