post

Във времена, в които ежедневните банкови преводи, разплащания чрез безконтактни карти и редица други начини, спестяват толкова много време на хората по света, то тези услуги няма как да останат подминати от една изключително богата сфера – онлайн залаганията! Независимо дали предпочитате залозите на спортни събития или различни казино игри, то онлайн букмейкърските къщи дават възможност за игра от най-удобното място за всеки, бързо, лесно и удобно, с извършване на бързи, безпроблемни и сигурни разплащания. Дори в България ще намерите компании, които ви предлагат най-различни възможности за разплащания без да е нужно да излизате от дома си! Кои са тези компании, ще разберете, ако разгледате страницата на Silentbets.com!

Основните видове разплащания

С развитието на онлайн банкирането и появата на най-разнообразни онлайн портфейли, то въпросът за онлайн залозите е доста лесен, що се отнася до разплащанията, стига да имате желание да залагате. Сред най-популярните видове разплащания е небезизвестния метод на кредитните/дебитните карти, които предлагат извършване на мигновени транзакции! По този начин, бързо можете да вкарате средства в сметката си при букмейкъра и да заложите. Така няма как да изпуснете да направите желан от вас залог, ако той може да случи в рамките на около 60 секунди, понеже самия процес по влизането в акаунта ви и депозирането на средства трае приблизително 30-40 секунди, в зависимост от бързината на действията ви. Освен познатия метод с картите, на мода са и електронните портфейли, като Skrill и Neteller. Ако търсите максимална бързина на всякакви видове транзакции, в която и да е посока, то електронните портфейли са вашият топ избор! Те предлагат сигурна връзка, бърза обработка на преводите и почти мигновени транзакции. Определено са сред водещите избори на повечето залагащи онлайн. Ако трябва да обърнем внимание на по-нестандартните методи, то такъв е разплащателният метод с криптовалутата bitcoin! Да, тя се предлага от редица компании, не само в света на залозите, а и по други места. Имате ли личен биткойн портфейл, значи можете да плащате и да получавате средства директно през него. Всеки един от тези методи е наличен в повечето световни букмейкъри, а в нашата страна, компанията Efbet ги предлага без никакви задръжки! Можете да изберете всеки един от тях за своите разплащания и да ги ползвате без абсолютно никакви проблеми! Повече инфо ще намерите в ревюто на Silentbets за Efbet.

Остарелите методи и бъдещите такива

Определено, един от най-старите, но сигурни и все още предлагани методи, са банковите разплащания, чрез банков превод! Разбира се, колкото и остарял да бъде този метод, редица компании го предлагат, специално за своите клиенти, които нямат желание да ползват Интернет базираните услуги. Сред най-иноваторските услуги е извършването на разплащания чрез терминали като тези на Cashterminal, където имате възможност да плащате най-различни сметки или пък да депозирате средства в букмейкъра си! Удобно е, понеже, ако нямате банкова карта или просто не искате да правите онлайн разплащания, отивате до най-близкия терминал и извършвате плащането, което ще се отрази в сайта на компанията само за няколко минути! Реалността е такава, че след време, ако се появи някакъв нов метод, то той няма да бъде пренебрегнат от онлайн компаниите и определено ще попадне в портфолиото им от предлагани разплащателни методи, защото сериозните компании, в който и да е бизнес, следват новите тенденции и това, което ще бъде най-удобно за масовия потребител!

Както сами се убеждавате, онлайн разплащанията са изключително лесна задача в днешно време. Независимо дали пазарувате от даден онлайн магазин или искате да вложите малка сума за залози, то вашия паричен превод се осъществява бързо и сигурно, без да бъде нужно да ходите до банката или нещо подобно. Разплащанията онлайн са доста видове и е въпрос на избор от всеки, да избере този метод, който е най-близко до търсеният от него начин да извърши или получи плащане! Възможностите са много, а изборът е във вашите ръце!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *