post

След пускането на серията Honor 100 миналия месец, се твърди, че компанията насочва вниманието си към Honor 90 GT. Слуховете предполагат и, че друг телефон от серията GT, Honor X50 GT, е в процес на работа. И двете устройства се очаква да бъдат ориентирани към производителността, конкуриращи се с K70 и K70e на Redmi. Скорошно изтичане в Weibo вече разкри възможния дизайн на Honor 90 GT.

Изтеклото изображение демонстрира дизайн, който е доста различен от Honor 80 GT в удивителна лилаво-златна цветова схема с матово покритие.

Задният панел разполага с правоъгълен модул на камерата, в който са разположени три сензора и LED светкавица. Самият модул е леко повдигнат, а ръбът на камерата е със стилен златист акцент. Телефонът има плоски страни, а дясната е украсена със стилни златисти ивици.

Въпреки че течът предлага добър поглед към гърба на телефона, той не разкрива предната част.

Предишни доклади сочат, че се очаква Honor 90 GT да разполага с най-новия процесор Snapdragon 8 Gen 3. Скорошно изтичане на информация дори загатва за възможен вариант „Honor 90 GT+“ с колосалните 24 GB RAM, за пръв път в телефон на Honor.

Освен това, Honor 90 GT с номер на модела MAG-AN00, се появи в базата данни на платформата за сертифициране 3C. Този списък разкрива, че смартфонът може да поддържа 100W зареждане.

Докато други спецификации на Honor 90 GT остават в тайна, можем да очакваме конкурентни цени, като се има предвид очакваното му позициониране като съперник на Redmi K70. K70 започва от 2499 юана в Китай.

Що се отнася до пускането на пазара, се говори, че Honor X50 GT и Honor 90 GT ще бъдат обявени заедно. Докладите предполагат, че ще дебютира през последната седмица на тази година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *