post

Lenovo представи първия си геймърски телефон, Legion Phone Duel, със спецификации от най-висок клас, включително и Snapdragon 865+ и поддръжка на 5G, но и с интересен дизайн на камерата.

Компанията обещава да третира устройството като игрова конзола, кото просто може да приема разговори. Всъщност Legion Phone Duel е предназначен за работа в ландскейп режим и голяма част от хардуерът му е настроен точно така. Най-очевидна е промяната при 20 мегапикселовата изскачаща камера, която е поставена отстрани на 6.6 инчовия, 1080р, 144 Hz AMOLED дисплей и гарантира, че лицето ви ще е срещу обектива при игрите на живо. Дори основната 64 мегапикселова и 16 мегапикселовата ултра широка камера са поставени в средата на гърба, така че да не ги закривате, докато сте в пейзажен режим. Lenovo е поставила и един от двата USB зарядни порта отстрани, за да можете да зареждате докато играете и използва двойни клетки на 5000 mAh батерия, за да достави зареждане с мощност 90W, което трябва да ви доведе до пълния капацитет за 30 минути. Този метод ще поддържа и ръцете ви по-хладни по време на зареждането. Имаме и два ултразвукови бутона за задействане, мотори с двойна вибрация, програмируемо RGB осветление и подобрени функции на жироскопа като виртуален джойстик.

Що се отнася до софтуерът, той също е оптимизиран за игри. Можете да настройвате производителността, да изтегляте приложения и да избирате мрежа с ниско закъснение, да използвате виртуален джойстик и да прецезирате хардуерната производителност, да превключвате безжичните мрежи и да намирате игри. Телефонът превръща аудио сигнали във вибрационни, за да и помогне да получите обратна връзка в играта.

Lenoovo Legion Phone Duel се предлага със 12/16 GB оперативна и 256/512 GB вградена UFS 3.1 памет. Звукът му е мощен, благодарение на настройваемите стерео говорители на Dirac Audio и четворната микрофонна система за изрязване на фоновия шум при игра. Двата нано-SIM слота поддържат 5G и LTE, така че да не ви се налага да жертвате скорост при смяна на доставчиците.

Lenovo Legion Phone Duel ще стартира в Китай по-късно този месец и ще пристигне в избрани части на Азия, Африка, Близкия изток и Латинска Америка. Цените ще варират според региона и версията на паметта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *