post

Появиха се първите слухове за OnePlus 12, които сочат тройна камера с 64 МР перископен обектив и 100 W бързо зареждане. Според Йогеш Брар, устройството вече се разработва и се очаква да дебютира в Китай до края на тази година. За съжаление глобалната му версия ще се забави с няколко седмици и дори месеци.

Въпреки че все още е във фаза на проектиране, OnePlus 12 вече се оформя като впечатляващ модел. Устройството ще разполага с все още не представения чипсет Snapdragon 8 Gen 3, осигуряващ светкавична производителност и безпроблемна многозадачност. Ще предложи 6.7” QHD OLED дисплей с честота на опресняване 120 Hz и масивна 5000 mAh батерия с поддръжка на 100 W бързо зареждане.

Що се отнася до фотографията, OnePlus 12 ще има тройна настройка на задната камера с 50 МР основен сензор Sony IMX890, 50 МР ултраширок и 64 МР перископен, позволяващ детайлни снимки дори и от разстояние.

Разбира се това са първите слухове за предстоящия OnePlus 12, а премиерата му е твърде далеч във времето, за да сме сигурни в тяхната достоверност, но трябва да отбележим, че всъщност това не е първият път, когато се спекулира за перископен обектив.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *