post

Ускоряване процесите на сканиране, подобряване на потребителското самообслужване, предотвратяване на свиването на продажбите – това са само част от ползите, които идват със серията настолни принтери Zebra SP72

 

SP72 се отличават с компактен размер, бързо сканиране и голямо работно поле за предвижване на продуктите, което превръща сканирането в естествен процес. Иновативните характеристики на серията Zebra SP72 разчитат мигновено 1D и 2D баркодове, дори ако са лошо отпечатани, повредени, замърсени или избледнели, без да е необходимо прецизно насочване. Безпроблемно се сканират също и баркодовете върху стъкло, мобилни телефони или опаковки. Високоефективните скенери с „hands-free“ режим са налични в хоризонтален и вертикален вариант.

Вертикалният модел Zebra SP72-V е първият едноравнинен скенер с възможност за добавяне на цветна камера с резолюция 2.3 MP, която осигурява голямо зрително поле и улавя дори най-дребните детайли. SP72-V се отличава с плосък дизайн и може да бъде безпроблемно монтиран на щанд или стена. Хоризонталният модел SP72-H предлага дизайн, подходящ за вграждане в плота на касата. Насоченият нагоре светодиод проследява движението на продуктите и потвърждава със зелена светлина при успешно сканиране.

Червеното осветление на серията Zebra SP72 се активира само когато даден артикул е в зоната за сканиране, което намалява напрежението в очите на служителите и клиентите. SP72 позволява да се добави ръчен скенер, подходящ за сканиране на баркодове на големи и тежки предмети в потребителската количка.

Настолните скенери от тази серия осигуряват избор на нивото на функциите, от които се нуждае конкретният бизнес:

  • SP7201са предназначени за високоефективно сканиране с всички основни функции
  • SP7208добавя към основната функционалност и цветна камера

Това, което отличава скенерите от серията Zebra SP72, е специалното покритие, предпазващо устройството от повреди и наранявания.

Серията SP72 позволява свързването с IoT Connector на Zebra – напълно автоматизиран инструмент за събиране на данни в реално време, който насочва данните от скенерите към предпочитаната крайна точка на IoT.

Скенерите автоматично записват информацията от сканираните баркодове, което позволява лесно проследяване на възвръщаемостта на инвестициите, отстраняване на неизправностите и анализ на процесите в целия обект.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *