post

Оградите тип щора се използват при проектирането на жилищни сгради, търговски и промишлени съоръжения, поради тяхната популярност и функционалност. Металните пана от Miradex се превърнаха в едни от най-предпочитаните, предлагайки издръжливост и безупречно качество.

Дълготрайността на оградните пана, която може да издържи над 50 години, се постига чрез акцент върху безупречното качество. Използването на метални листове от KG Dongbu Steel, известен южнокорейски производител на студено валцована поцинкована стомана, води до висококачествени пана. Многослойното покритие гарантира надеждна защита на метала от корозия:

  • Значителен слой цинк ефективно предпазва от влага, ултравиолетови лъчи и агресивни химикали, предотвратявайки развитието на корозия дори ако е повреден външния слой.
  • Външният слой на покритието, изработен от издръжливи полимерни съединения, запазва оригиналния цвят и текстура в продължение на много години без необходимост от допълнителна обработка.
  • Иновативен грунд осигурява отлично сцепление към основата.

Изборът на ограда тип щора от Miradex е залог за качество и естетика, които ще издържат десетилетия.

Гъвкав и адаптивен дизайн на оградата ще украси дома ви

Miradex предлага уникални решения за вашата ограда, съчетаващи стил и функционалност. Гамата включва разнообразие от модели с различни профили и размери на ламелите, осигуряващи богат избор за индивидуални решения на вашата ограда. Ето няколко от наличните цветови варианта, наброяващи 26 нюанса:

 – Матовите покрития осигуряват елегантен вид от едната или от двете страни на оградата.

 – Hi-mat е с по-изразена текстура, скриваща леки драскотини и повреди.

 – Имитацията на дърво не само визуално, но и на допир наподобява истинското дърво.

 – Гранитното покритие придава благородство и масивност.

 – Дигиталният печат ви позволява да създавате огради с визуален ефект на бръшлян.

Всички пана са оформени с помощта на прецизно оборудване, което гарантира идеална геометрия и улеснява монтажа. Благодарение на лекотата на материалите, паната са подходящи за монтаж върху всякакви основи, било то лети колони, тухлени или метални стълбове. За сглобяването на оградата не са необходими специални умения.

Можете да научите повече за металните оградни пана от Miradex на техния  уебсайт. Последвайте линка за подробна информация https://miradex.bg/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *