post

Твърди се, че Redmi работи върху второ поколение таблет, наречен Redmi Pad 2. По-рано този месец устройството беше забелязано в базата данни 3C, а сега получи сертификация и от Safety Korea, която разкри и неговия дизайн.

Снимката предполага, че когато таблетът се държи хоризонтално, предната му камера е разположена на горния ръб, а бутонът за включване е от ляво. Изглежда, че дизайнът на устройството е почти идентичен с този на неговия предшественик, но имаме видимост само върху предната му част.

От кадъра става ясно, че таблетът е с размер около 10.5 х 7 инча. Източникът разкрива, че той е получил TUV сертификат, но не дава подробности за спецификациите му.

По-стари слухове сочат, че Redmi Pad 2 ще има няколко варианта – 4/ 64 GB, 4/128 GB и 6/128 GB и ще работи с MIUI 14, базирана на Android 13. Предполага се, че дисплеят му ще е 10.х” с 2К резолюция и 90 Hz честота на опресняване.

Чипсетът ще е Snapdragon 680 с LPDDR4x RAM, а батерията ще е с капацитет 8000 mAh и 22.5 W бързо зареждане. Предната и задната камера ще са 8 МР.

Очаква се Redmi Pad 2 да бъде пуснат на множество пазари през август, заедно с Xiaomi Pad 6 Max, сгъваемия MIX Fold 3 и Redmi K60 Ultra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *