post

Продуктовият директор на Xiaomi, Уанг Тенг Томас, съобщи в Weibo, че събитието за представяне на предстоящия Redmi K70 Pro е насрочено за 29 ноември, в чест на 10-ата годишнина на Redmi. Освен това той сподели и още малко информация за устройството.

Дисплеят на Redmi K70 Pro разполага с „2K екран от второ поколение“, произведен от TCL, поддържащ внушителните 4000 нита пикова яркост. Освен това екранът предлага цялостни подобрения в няколко фактора като цветове, честота на семплиране при докосване и, което е по-важно, включва вградени решения за грижа за очите. За да реализира това, Redmi си сътрудничи с очни болници.

Екранът може да се похвали с панел на дисплея C8 от второ поколение от TCL, който според съобщенията предлага ниски изисквания за мощност за дадена яркост, което прави възможна пиковата яркост от 4000 нита. Освен това той предлага и 3840Hz високочестотно PWM затъмняване, което е рядкост в 2K панел.

Телефонът идва с тройна камера с 50MP основен сензор с OIS и 2x телефото обектив. Той ще се предлага в чисто бял цвят и има плосък дизайн с лъскава алуминиева рамка и стъклен гръб.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *