post

Apple работи върху първите си очила със смесена реалност и изглежда е готова официално да представи устройството в следващите месеци. Очаква се то да дебютира по време на WWDC 2023, а най-новата информация за него гласи, че ще има магнитен кабел за зареждане.

ЖурналистЪТ от Bloomberg Марк Гърман твърди, че предстоящият продукт, който може да бъде наречен Reality Pro или Reality One, ще има два порта USB-C за трансфер на данни и нов патентован конектор за зареждане. Очаква се той да е подобен на MagSafe с кръгъл връх, който се прикрепя магнитно към очилата и може да се завърти и заключи на място.

Наскоро беше съобщено, че очилата на Apple ще имат външно захранване, тъй като компанията е загрижена за проблема с прегряването, който може да повлияе на комфорта при носене на устройството. Батерия с размера на iPhone ще може да предложи до два часа употреба с едно зареждане и въпреки че все още не е потвърдено, цената на очилата се очаква да бъде около 3000 долара при пускането им на пазара след няколко месеца.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *