post

Появиха се първите изображения на Pixel 7a, който се очаква да дебютира през 2023 година. Устройството от среден клас ще позволи на потребителите да получат изключителната система за фотография и високо оценения софтуер на Google за обработка на изображения, на по-ниска цена.

По-стари слухове сочат, че телефонът ще е оборудван с 64 МР сензор Sony IMX787, комбиниран с 13 МР Sony IMX712. Говори се също и, че Pixel 7a ще предложи честота на опресняване на дисплея от 90 Hz.

Сега благодарение на Onleaks и Smaptprix, имаме възможност да хвърлим поглед на устройството, което много прилича на Pixel 7, въпреки по-малкия си размер. Рамките около дисплея са по-дебели, но каерата отново е централно разположена.

Дисплеят ще е 6.14”, а под капака ще е собствения чипсет на Google Tensor 2, същият, който захранва и серията Pixel 7. Очаква се това да е първият телефон, оборудван с Tensor, който идва с WiFi Bluetooth чип на Qualcomm WCN6740.

Конференцията за разработчици на Google през май може би ще е подходящата сцена, да разберем повече за Pixel 7a, въпреки че слуховете споменават и Pixel Fold, който може да дебютира по същото време.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *