post

Серията смартфони от среден клас Vivo S е ориентирана предимно към женската аудитория. Известно е, че тези устройства предлагат отлични камери за селфита и привличащ вниманието дизайн.

Текущото поколение Vivo S17 беше пуснато през юни. Тъй като тези телефони се актуализират на всеки 6 месеца, серията Vivo S18 трябва да стане официална до края на годината.

Нов смартфон Vivo с номер на модела V2323A беше сертифициран от 3C. Според списъка, устройството ще поддържа 80W кабелно зареждане. ITHome предполага, че именно този телефон е Vivo S18, но към момента няма конкретни доказателства за това.

За незапознатите телефоните от серията Vivo S с някои промени се продават извън континентален Китай като серия Vivo V. Предстоящите Vivo V30 и Vivo V30 Pro наскоро бяха забелязани в GSMA IMEI базата данни.

Vivo V30 и Vivo V2323A (предполагаемият Vivo S18) може да са едни и същи. За това ще трябва да изчакаме да се появят повече подробности чрез течове и сертификати, за да потвърдим това.

Според слуховете, че Vivo S18 ще се захранва от чипсет MediaTek Dimensity 8300. Той ще бъде оборудван с основна камера с OIS и телефото камера за портрети. И накрая, устройството ще се доставя с най-новата OriginOS 4, базирана на Android 14.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *