post

През 2021 Nothing пусна първия си продукт, наречен Nothing Ear (1). Слушалките придобиха популярност с уникалния си дизайн и ANC, а сега марката се готви да пусне следващия модел Nothing Ear (2) на 22 март. Рекламни материали, появили се онлайн, разкриха спецификациите на слушалките.

Изтичането идва от Tech Outlook, позовавайки се на OnLeaks и разкрива, че дизайнът на слушалките ще е много подобен на този на оригиналния модел. Те ще са поулпрозрачни, както и кутийката за зареждане.

Nothing Ear (2) ще се отличават с подобрен дизайн на дръжката и силиконовите тапи за по-добро захващане и пасивно шумопотискане. През прозрачната им част ще се виждат вътрешните компоненти и батерията, а от двете страни са разположени съответно отворите за микрофона. Логото на компанията е отпечатано върху дръжката, а кутийката е с полупрозрачен дизайн, като бяло покритие прикрива вътрешните компоненти.

Според доклада, Nothing Ear (2) ще запазят 11.6 мм си драйвери, всяка слушалка ще предлага до 6 часа време за възпроизвеждане с едно зареждане, а кутийката ще осигурява до 36 часа живот и ще поддържа бързо зареждане Qi и безжично зареждане.

Твърди се, че Ear (2) ще имат функции като Hybrid ANC, която ефективно намалява фоновия шум. С тегло от само 4.5 грама за слушалка, те ще са по-леки от свойте предшественици и ще предложат рейтинг IP54 за защито от водни пръски и пот.

Има спекулации, че Nothing Ear (2) ще могат да се свързват с две устройства едновременно и да предлагат персонализирано шумопотискане, позволяващо на потребителите да регулират ANC според предпочитанията си. Освен това функцията Advanced EQ ще позволи персонализация на звуковите предпочитания.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *