post

Около 2 седмици ни делят от премиерата на новата серия iPhone 15 на Apple. Както обикновено компанията пази подробностите за своите телефони в тайна, но това не пречи слухове за тях да се появяват регулярно в мрежата. Последният хвърля известна яснота върху цветовите опции на устройствата.

iPhone 15 и iPhone 15 Plus ще дебютират в пет различни цвята – черно, зелено, синьо, жълто и розово, сочат нови рендери на устройствата.

Двата Pro модела в серията пък ще се продават в четири разцветки – черно, сребристо, синьо и сиво.

Според слуховете до момента се очаква цялата серия да получи USB-C порт, вместо познатият от години Lightning порт на компанията. Диференциацията между базовите и Pro устройства ще продължи да се увеличава, като първите две отново ще са с миналогодишния чипсет на Apple, докато Pro моделите ще получат новия A17 Bionic, разработен по 3 nm процес. Те ще имат титаниева рамка и нов перископен сензор на камерата.

Очаква се още топ-моделите да получи нова сензорна технология за по-качествени изображения и нови тактилни бутони за звука и заглушаване. Дали всичко това ще се окаже истина, ще разберем на 12 септември.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *