post

Вече беше потвърдено, че OnePlus 10 Pro ще дебютира днес с LTPO 2.0 AMOLED дисплей – еволюция на миналогодишния панел. Нискотемпературният поликристален оксиден дисплей може да намали честотата до 1 Hz с цел пестене на батерията и въпреки, че не беше приложем навсякъде миналата година, версията 2.0 ще разшири това и ще увеличи икономията на енергия.

Видео показва как новият панел OnePlus LTPO2 намалява честотата на опресняване до 1 Hz при показване на неподвижни изображения, като картина на началния екран или менюто с настройки. Устройствата, с които се сравнява, не могат да паднат толкова ниско по честота на опресняване:

Пийт Лау, главен изпълнителен директор и съосновател на OnePlus, нарече компанията си “лидерът в екранната индустрия”, а устройството ще бъде първото с новия панел, произведен от Samsung Display.

Очаква се OnePlus 10 Pro да се задвижва от флагманския чипсет Snapdragon 8 Gen 1 и да предложи 80 W бързо зареждане и 50 мегапикселова основна камера. Диагоналът на екрана ще е 6.7 инча, а резолюцията – 1440р. Селфи камерата ще е 32 мегапикселова, а цената и наличностите ще бъдат разкрити днес, по време на официалното събитие.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *