post

Очаква се Vivo да представи новите си сгъваеми устройства X Flip и X Fold 2 през първата половина на годината. Сега се появиха нови подробности за Vivo X Fold 2, които разкрива капацитета на батерията и възможностите за зареждане на телефона.

Спорд информацията, публикувана от TechGoing, X Fold 2 ще има 4800 mAh двуклетъчна батерия (2 х 2340 mAh) и ще поддържа 120 W бързо зареждане. Подобно на своя предшественик, смартфонът вероятно ще предложи и 50 W безжично и 10 W реверсивно зареждане.

Предполага се, че Vivo X Fold 2 ще дебютира като първият сгъваем смартфон, захранван от Snapdragon 8 Gen 2. Той ще е тънък и лек, а вътрешният му дисплей ще поддържа 2К резолюция. Очаква се и двата екрана да са оборудвани с вграден ултразвуков скенер за пръстови отпечатъци, а за фотографията да се погрижи сензор Sony IMX866 с OIS.

Всички тези подробности не са официално потвърдени, но в последното изтичане се твърди, че X Fold 2 ще дебютира през април, може би заедно със захранвания от Snapdragon 8+ Gen 1 Vivo X Flip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *