post

Очаква се серията Xiaomi 14 да излезе на пазара през ноември. Тя ще съдържа две устройства – Xiaomi 14 и 14 Pro, които ще се захранват от предстоящия Snapdragon 8 Gen 3.

Говори се, че смартфоните ще разполагат с камери с перископно увеличение, заедно с обявения по-рано Xiaomi 14 Ultra. Според Digital Chat Station, перископната камера на Xiaomi 14 Pro ще предлага 5х оптично увеличение с впечатляващо фокусно разстояние от 115 мм. Виниловият модел ще има перископна камера с 3.9х оптично увеличение и по-късо фокусно разстояние от 90 мм.

Предишни доклади твърдяха, че подобно на Xiaomi 13 Pro, неговият наследник ще има три 50 МР сензора на гърба си – основен, ултраширок и перископен. Няма информация за настройката на Xiaomi 14. Според слуховете, предната камера на 14 Pro ще поддържа 4К видеозапис, обещавайки качествени селфита и видео разговори.

Появиха се и някои слухове за опциите на дисплея на Xiaomi 14 Pro, предполагайки възможността за варианти с плосък и извит ръб. Очаква се батериите на двете устройства да са с капацитет 5000 mAh и поддръжка на 120 W бързо зареждане, докато за виниловия модел то ще е 90 W.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *