post

Вече разполагаме с изображения и спецификации на OnePlus 10T, благодарение на OnLeaks и SmartPix. Очаква се телефонът да е базиран на новия чипсет Snapdragon 8+ Gen 1, което на теория го прави по-мощен от OnePlus 10 Pro.

Изображенията са базирани на производствена бройка на устройството и както се очакваше, липсва емблематичният бутон за контрол на звука. Освен това компанията е променила разположението на задната камера, като е преместила светкавицата отгоре, а плочката на камерата се слива с рамката.

Съобщава се, че OnePlus е избрала пластмасова рамка и стъклен гръб. Телефонът разполага с 6.7” FHD+ LTPO AMOLED дисплей със 120 Hz честота на опресняване. Има 12 GB RAM и до 256 GB памет. Тройната задна камера има 50 МР основен сензор, 16 МР ултраширок и 2 МР макро. Селфи камерата е 32 МР.

Освен това се предполага, че OnePlus 10T ще пристигне с 4800 mAh батерия с поддръжка на 150 W бързо зареждане. Според изображенията той ще се предлага в два цвята – зелено и черно, но се смята, че това може и да не са окончателните разцветки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *