post

Motorola потвърди, че ще пусне Moto X40 (Motorola Edge 40 Pro) през декември в Китай. Компанията рекламира характеристиките му от доста време, а сега се появиха и изображения, разкриващи пълния му дизайн.

Те са дело на @OnLeaks и сочат извит дисплей и правоъгълна плочка на камерата със сензори, разположени подобно на тези на iPhone 14 Pro. Бутоните за звука и включване ще са разположени от дясната страна, горната ще съдържа решетката на втория високоговорител и микрофон, а долната ще включва основния високоговорител и USB-C порта.

Задния панел на устройството ще съдържа не само емблематичното лого Motorola Batwing в центъра, но и лента “motorola” в долната част. Що се отнася до спецификациите, Moto X40 ще се захранва от новия чипсет Snapdragon 8 Gen 2, съчетан с LPDDR5x RAM, ще има 6.67” 10-битов извит OLED дисплей с FHD+ резолюция и до 165 Hz честота на опресняване.

Твърди се, че устройството ще пристигне с рейтинг IP68 и 50 МР основен сензор на камерата, съчетан с 50 МР ултраширок и 12 МР телефото. Селфи камерата ще е 60 МР, а батерията ще е с капацитет 5000 mAh и поддръжка на 68 W бързо зареждане.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *