post

Серията OPPO Reno 9 беше представена през ноември в Китай и въпреки че няма данни за глобалния й старт, слуховете за Reno 10 вече започнаха да се появяват. Предишни спекулации твърдяха, че серията ще дебютира в Индия през първите седмици на февруари, но това очевидно не се сбъдна, а сега имаме нови подробности за Reno 10 и Reno 10 Pro+.

Според Digital Chat Station, стандартният Reno 10 ще разполага с 6.7” OLED досплей с FHD+ резолюция и може да получи 2х портретен сензор и 32 МР селфи камера. Що се отнася до Reno 10 Pro+, източникът твърди, че той ще пристигне с OLED дисплей с по-добра резолюция 1.5К (1220 х 2712 пиксела), ще разполага с 50 МР основен сензор Sony IMX890 и допълнителен перископен обектив, а батерията му ще е 4600 mAh.

Предишни сулхове твърдяха, че Reno 10 Pro+ може да и 8 МР ултраширок сензор и да поддържа 80 W бързо зареждане. Подробности за чипсета на устройството все още не са известни, но се предполага, че той ще е Snapdragon или MediaTek Dimensity 5G.

Някои източници твърдят, че OPPO ще пропусне представянето на серията Reno 9 в Индия и директно ще пусне Reno 10, но все още няма официално потвърждение от страна на компанията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *