post

Колкото и странно да звучи на пръв поглед, приложения като Messenger, Instagram и Slack вече имат опция, с която потребителите могат сами да си изпращат съобщения в рамките на приложението. Последната актуализация на WhatsApp добавя тази функционалност и за приложението, собственост на Meta.

Message Yourself може да се използва за добавяне на информация за по-късно, като например списък за пазаруване или задачи за деня. Можете също така да закачите местоположението си в чата, за да го използвате след това. Идеята е, че потребителите често използват приложенията си за съобщения и така могат лесно да намерят нужната информация, запазена в тях.

За тези, които използват WhatsApp Web, бележките ще бъдат синхронизирани на всички устройства, добавяйки допълнително удобство. Освен това могат да се добавят чувствителни към времето напомняния, чрез изчезващи съобщения, което позволява те да съществуват между 24 часа и 90 дни, без нужда след това да бъдат изтрити.

Meta постепенно добавя редица функционалности от другите си платформи в WhatsApp, а Message Yourself трябва да пристигне за потребителите с последната актуализация на приложението.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *