post

LG Electronics (LG) и професионалистът в построяването на кули от карти за игра, Браян Берг, поставиха нов рекорд за най-висока кула от карти, която бе построена за 12 часа. По-впечатляващото е, че разбиващата всички рекорди конструкция с височина цели 3,3 метра беше построена върху работеща пералня LG Centum, докато се е върти с 1 000 оборота в минута. Браян Берг, известен архитект с образование от Харвард, е започнал да се занимава с редене на карти на 8-годишна възраст. Той си партнира с LG за своя опит за разбиване на рекорд – 48-етажна кула, построена само от обикновени карти за игра.

Ние сме възхитени от Браян. Той постигна целта си, като едновременно с това ни помогна да демонстрираме по неповторим начин технологичните иновации, които съществуват в съвременните домакински уреди”, заяви Джо Сеонг-Джин, изпълнителен директор и президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solutions Company. „Уредите не трябва да бъдат възприемани като шумни, разрушителни машини. Днес те са компания, която може да съществува ненатрапчиво във всяка кухня. Това, разбиващо всички рекорди събитие, беше доста креативен начин да го докажем.”

Уникалната Centum System™ на LG използва нова система за гасене, използвайки амортисьори, подобни на тези, които се използват при автомобилите. Тази система значително намалява вибрациите и нивата на шума. Премахвайки традиционните пружини за закрепване на барабана, пералните Centum System™ разполагат с един от най-тихите работни режими на пазара. Те отделят едва 67 dB1шум, което е еквивалентно на обикновен разговор. Освен това, с по-малко подвижни части се образува и по-малко триене, което е водеща причина за износване на пералните машини. LG е толкова уверена в технологичните предимства на моторите си Inverter Direct Drive, използвани в пералните Centum System, че го демонстрира с 20-годишна гаранция, която е два пъти по-дълга от най-високите стандарти в индустрията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *