post

Въпреки, че WhatsApp обикновено пуска актуализации едновременно за Android и iOS, последната такава е сред изключенията, тъй като носи специфични функции, насочени към потребителите на iPhone и iPad. Две важни нови функции сега си проправят път към потребителите на iOS и се очаква да бъдат общодостъпни в следващите седмици.

Първата е възможността за пауза и възобновяване, докато записвате гласови съобщения. Изненадващо такава изящна функция не беше налична до сега. Можете да я изпробвате като плъзнете нагоре, за да заключите записа и след това докоснете бутоните за пауза и възобновяване.

Другата важна нова функция е поддръжката на режим Focus. Той беше добавен в iOS 15 и позволява на избрани потребители да ви изпращат съобщения, когато сте създали режим на фокусиране. Когато този режим е включен, можете да зададете филтри за известия, обаждания и съобщения, както и автоматично да отговаряте на други, когато не сте на разположение. Това го прави доста по-ефективен от функцията Do Not Disturb.

WhatsApp се подготвя за още една важна нова функция – възможността за прехвърляне на чатове от Android към iOS. Тя обаче все още се тества вътрешно и може да отнеме известно време, докато е готова за всички потребители.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *