post

Ако сте зает човек, който живее в гъстонаселен град в САЩ, най-вероятно трудно успявате да резервирате място за вечеря, а дори и след това често се налага да чакате с часове в популярните ресторанти. Най-новата актуализация на Google Maps е предназначена да реши този проблем, като показва времето за изчакване в над 1 милион ресторанти в цял свят както за iOS, така и за Android.

google-maps-restaurant-waits

Както се вижда от изображението, страницата на заведението показва колко е заето то от отварянето до затварянето му и вече можете да прецените дали да го посетите, възоснова на средното време за изчакване, което се извежда на екрана. Разбира се точността на прогнозата е смесена, но с течение на времето ще се подобри, тъй като Google ще събере повече данни.

Това не е единствената нова функция в Google Maps. Можете да търсите и сортирате места, възоснова на рецензиите за тях, както и да получавате указания за транзита в Ню Йорк, Хонг Конг, Тайпе, Париж, Лос Анджелис, Делхи, Москва, Сингапур, Мадрид, Барселона, Киев и Будапеща.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *