post

За онези, които не са запознати, Pornhub.com е популярен сайт за видеоклипове, в които различни хора правят разни неща голи и който ние в нашия екип никога не посещаваме, така или иначе. Всъщност това е може би най-известният уебсайт в света за такова съдържание, наричано евфемистично от мнозина – “за възрастни”.

Та от същия този уебсайт се оплакаха, че посещенията са намаляли значително в деня на пускане на дългоочакваната видеоигра Fallout 4. Припомняме, че нейният релийз, който се състоя преди броени дни, беше определян от мнозина като геймърското събитие на годината.

По всичко личи, че това е довело до сериозна промяна в ежедневните навици на една голяма част от (предполагаемо) мъжкото население на земята, което се е отразило негативно и на трафика към Pornhub. “Не можем да кажем, че сме особено изненадани от това, което се случи с трафика ни по време на пиковите часове на игра” – заяви пред GamesBeat Кори Прайс, вицепрезидент на уебсайта за сексуално видеосъдържание.

Припомняме, че излизането на Fallout 4 беше свързано и с редица съобщения за взимане на еднодневни отпуски, а от издателя на играта – Bethesda – обявиха, че още през първите часове са успели да продадат 12 милиона нейни копия. 400 000 души пък са играли заглавието едновременно в най-пиковия момент, като след това дълго време този показател е оставал 350 000.

Припомняме, че Fallout 4 е постапокалиптичен шутър, в който главният герой и неговото куче се изправят пред редица предизвикателства в един разрушен от ядрена война свят на бъдещето. Сблъсъците с мародери, както и с различни странни мутирали същества се редуват с интересни мисии, а на помощ на геймърите има богат арсенал от футуристични оръжия. Ето и трейлъра на играта:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *