post

Срията Vivo X90 дебютира в Китай преди почти два месеца. Очаква се на 3 февруари тя да стартира и в световен мащаб, а сега Парас Гуглани сподели подробни спецификации на Vivo X90 Pro.

Плакатът потвърждава, че устройството ще се предлага с чипсет MediaTek Dimensity 9200 и собствения чип V2 на Vivo, който ще подпомогне фотографията, скоростта на кадрите в игрите и графиките. Те ще се охлаждат от VC система за течно охлаждане с повърхност 4002 квадратни мм.

Важен акцент е и задната камера, която има 1-инчов 50 МР основен сензор Sony IMX989, съчетан с 50 МР портретен Sony IMX758 и 12 МР ултраширок. Системата е калибрирана от Zeiss и има T* покритие върху лещите. Пет допълнителни филтъра за портретен режим за предната камера също ще бъдат включени във флагманското устройство, което ще поддържа и 4К Super Night Mode видео.

Освен това Vivo X90 Pro ще има 4870 mAh батерия със 120 W бързо зареждане, което според марката, може да я зареди до 90% само за 8 минути. Цветната опция Legend Black с дебелина 9.34 мм ще е единствената налична при пускането на телефона на пазара, а за водо- и прахоустойчивост ще има сертификат IP68.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *