post

Издателство Клет България разширява съдържанието в подкрепа на учители, ученици и родители

 

Интерактивната образователна платформа iZZI обогати портфолиото си от предлагани електронни ресурси. Те включват учебно съдържание за обучение в 8. клас, както и редица 3D и анимационни видеа, интерактивни атласи, аудио прочити и игри за подготовка от 1. до 7. клас.

Добавените ресурси по всички предмети за осмокласници им предоставят възможност за по-лесно и увлекателно усвояване на учебния материал. Наличните ресурси по история и цивилизации за 5. клас са обогатени с интерактивни атласи, обхващащи целия материал, както и с анимационни и 3D видеа и модели възстановки на исторически обекти. Всичко това дава  възможност на учениците да добият реална представа, а не само теоретична основа, за изучавания материал.

„Екипът ни непрестанно работи в посока обогатяване и усъвършенстване на ресурсите и функционалностите в дигиталната образователна платформата iZZI. Стремежът ни е да осигуряваме на учениците необходимото качествено съдържание за цялостния образователен процес и то да е предоставено по един интересен и завладяващ начин. Постоянните ни усилия за разширяване и актуализиране на платформата съвсем не спират до тук и предстои допълването с още много нови интерактивни материали.“, коментира Милена Константинова, ръководител “Електронни проекти” в издателство Клет България.

Ресурсите за учениците от 1. до 4. клас са допълнени с аудио прочити на всички литературни произведения, редица занимателни игри и генератори на задачи по математика. Материалите по природни науки са обогатени с над 20 3D видеа и над 70 интерактивни модели и симулации.

За най-големите ученици в iZZI е налично допълнително електронно съдържание към изданията от поредицата „Успех на матурата“ по предметите география и икономика, история и цивилизации и химия и опазване на околната среда.

Достъп до платформата може да бъде заявен чрез един от наличните абонаменти, както и като част или допълнение към мобилен тарифен план на Yettel. Този месец телекомуникационната компания предоставя на всички младежи изгодна тийн планове, включващи всичко необходимо за всеки ученик.

iZZI е модерна образователна среда всички компоненти за цялостния учебен процес – учебник, образователни електронни ресурси, интерактивни задачи, презентации и място, в което се отчитат постиженията на учениците. Новата структура на учебното съдържание следва съвременните образователни методики и потребностите на учителите и учениците.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *