post

През последните няколко седмици чухме много за OnePlus 10 Pro, но датата на стартиране все още не е известна. Сега съоснователят на OnePlus и главен продуктов директор на OPPO, Пийт Лау потвърди, че устройството ще стартира през януари 2022 година.

Въпреки, че точната дата все още не е ясна, Лау посочи, че компанията ще представи OnePlus 10 Pro следващия месец. Нованата беше потвърдена от изпълнителния директор на OnePlus в китайската социална мрежа Weibo.

OnePlus вече оябви, че смартфонът ще се захранва от чипсет Snapdragon 8 Gen 1. Освен това през последните няколко седмици се появиха множество течове за устройството.

Според слуховете OnePlus 10 ще надстрои OnePlus 9 и ще осигури скорост на зареждане от 80W. Съобщава се, че отпред ще видим нова 32 мегапикселова селфи камера, която ще се помещава в отвор с перфорация на 6.7 инчовия 1440р LTPO дисплей, който ще поддържа до 120 Hz честота на опресняване.Освен това смартфонът ще работи с новата ColorOS 12 на OPPO, базирана на Android 12.

Задната му камера ще е тройна с 48 мегапикселов основен сензор, 50 мегапикселов ултраширок и 8 мегапикселов 3х телефото. Опциите за паметта ще включват 128/256 GB с 8/12 GB RAM, батерията ще е 5000 mAh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *