post

Традиционната играта в мобилното приложение предлага и възможност на клиентите да споделят късмета си с любим човек от мрежата на оператора

  

През юли традиционната петъчна игра на Yettel идва с отстъпки до 25% за страхотни смарт устройства и намаления за летни приключения. В последния ден от работната седмица клиентите на оператора могат да си подарят приятни изненади, като открият специалния банер на началния екран на мобилното приложение и изтрият виртуалната скреч карта, която ще разкрие каква изненада се крие там. Те могат да спечелят разнообразни отстъпки за модерни смарт телефони, смарт часовници, безжични слушалки, както и промокодове за някоя от партньорските оферти от Top Rent A Car, Booking и верига хотели „Шарлопов“.

Късметът на участниците през юли може да им донесе 25% отстъпка за смарт часовник RIVERSONG Motive 3 Pro, който идва с разнообразни спортни режими, мониторинг на съня, информация за пулса и нивото на кислород в кръвта. Моделът  има възможност за лесна смяна на облика на цветния екран с много различни теми и е IP68 сертифициран, което позволява на притежателите му спокойно да се къпят или плуват, докато се наслаждават на горещите летни дни.

Смартфонът XIAOMI Redmi Note 11 Pro 5G 128GB е винаги на линия за летни приключения с има 5000mAh батерия, 108 MP Ai тройна основна задна камера и 67W турбо бързо зареждане и може да бъде грабнат с промокод за 20% отстъпка. Намаление за 20% потребителите могат да открият и за безжичните слушалки XIAOMI Buds 3 Star Wars Ed. Stormtrooper –  специално Star Wars издание за всички фенове на легендарната сага. Произведени от бранда в сътрудничество с Disney, освен кристален звук, те имат и емблематичното персонализирано лого на Щурмовак/Stormtrooper. За да потопят потребителите напълно в света на Междузвездни войни, слушалките предоставят и персонализиран звуков ефект от поредицата, който се възпроизвежда при използването на различните функции на слушалките. Летните късмети в приложението носят и 15% намаление за друг любим смарт телефон на хората, които се стремят да живеят в баланс с природата и да прилагат повече “зелени” практики в ежедневието си – NOTHING Phone 1 5G 256GB. Той е снабден с невероятна двойна основна камера, прозрачен гръб с уникален дизайн, а над 50% от пластмасовите компоненти на телефона са направени с био базирани или рециклирани материали.

Сред изненадите в „Петък с Yettel” са скрити още промокодове, които ще развълнуват всички пътешественици, които планират пътувания през юли – отстъпки от 12% за автомобил под наем от Top rent a car, 11% за резервация в първокласните хотели от веригата „Шарлопов“, както 4% кешбек при използването на платформата Booking.

Потребителите на мобилното приложение на Yettel могат да участват в играта всеки петък еднократно, а спечеленият промокод може да бъде подарен и на друг абонат в мрежата на оператора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *