post

Vivacom предлага на феновете на PlayStation пакетно предложение, с което да се насладят на любимите си игри с допълнителни екстри. Разширеният комплект включва дигиталната версия на конзолата PlayStation 5, игра FIFA 23, допълнителен контролер DualSense и слушалки PULSE 3D.

PlayStation 5 е актуалната версия на игровата конзола на Sony. Тя притежава множество иновативни технологии, подобряващи изживяването по време на игра, включително по-бързо зареждане със свръхвисока SSD скорост, адаптивни спусъци, 3D аудио и др. Специално за петата генерация конзоли са създадени множество нови аксесоари и, разбира се – огромен брой игри от следващо поколение.

FIFA 23, която е включена в пакетното предложение на Vivacom, дава възможност на феновете на популярния спорт да го играят по нов начин. Благодарение на режима Кариера, те могат да изберат дали да са в ролята на футболист или мениджър, а Ultimate Team дава избор на множество играчи от миналото и настоящето. Усъвършенстваната технология HyperMotion2 осигурява още по-висок реализъм на играта чрез над 6000 реалистични анимации. FIFA 23 е включена в комплекта под формата на ваучер за сваляне от PlayStation Store.

Пакетното предложение осигурява също допълнителен контролер DualSense и слушалки PULSE 3D. Така потребителите могат да се потопят в любимите си игри още по-пълноценно. Допълнителният контролер дава възможност за игра с още един партньор, а безжичните слушалки имат два микрофона с функция за потискане на околния шум.

Конзола PS5 с игра, допълнителен контролер DualSense и безжични слушалки PULSE 3D могат да бъдат закупени на цена от 38.98 лв. на месец на изплащане за 36 месеца, в комбинация с 2-годишен договор с EON Premium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *