post

Counter-Strike отборът Home Dominant, който се оказа тазгодишната изненада в България, потвърди участието си на националния турнир MD Guns II. „Очаквам да се получи хубав турнир и да продължим успешната си серия. Идваме, за да заемем едно от първите две места“ – заяви Николай pNshR Паунин, лидер на тима. Въпреки, че е създаден едва през декември 2008 г. Home Dominant се представя изключително успешно през настоящата година. Той завърши на първо място в редовния сезон на националните про серии EPS и успя да спечели някои по-малки градски турнири.

„Единственият ни конкурент по време на MD Guns II ще бъде спортен клуб Innerfire“ – не скри оптимизма си pNshR, който е сред най-опитните играчи на българската Counter-Strike сцена. Самият отбор на Innerfire е миналогодишен шампион в първото издание на турнира MD Guns. Неговите представители обаче все още не са потвърдили със сигурност дали тимът ще защитава титлата си. За сметка на това вече са потвърдили участие отбори от пет български града. Междувременно от Златния спонсор на турнира Спиди Нет разкриха, че освен вече обявения награден фонд, интернет компанията ще даде в рамките на състезанието и три индивидуални награди – за най-точен стрелец, за най-полезен и за най-надежден играч. Тримата ще получат по една година безплатен интернет достъп от Спиди Нет.

Припомняме, че Counter Strike турнирът MD Guns II ще се проведе на 24 и 25 октомври в Интернет клуб The Net, София, Студентски град, бл. 40, вх. А, под мотото „Не на насилието по българските улици!“. Официални спонсори на MD Guns II са столичният телеком оператор Спиди Нет – Златен спонсор, разработчикът на геймърска периферия Logitech – Генерален спонсор, компаниите за компютри и периферия Jar Computers и The Net, както и хостинг компанията Суперхостинг.БГ. Организатор е клуб за електронни спортове MD Games.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *