post

 

Теленор провежда онлайн кампания за продажба на разопаковани устройства с преференциални цени до края на август. Те ще се предлагат на по-изгодни цени в брой и на лизинг при сключване на двугодишен договор, спрямо цената на същите неразопаковани продукти.

 

Кампанията включва повече от 50 модела смартфони, сред които SAMSUNG Galaxy S20 Ultra 128GB, XIAOMI Mi 8 Explorer 128GB Dual, ONEPLUS 7 Pro 128GB Dual, ALCATEL 3X 2019 +Thomson 43.

Освен смартфони, в рамките на кампанията на изгодна цена клиентите могат да закупят също таблети и различни смарт джаджи.

 

Всички устройства са нови и с 24-месечна гаранция, нарушена е само опаковката им.

Количествата са ограничени.

 

Тази седмица Теленор ще предложи на своите клиенти и специална онлайн оферта при покупка на Samsung Galaxy Buds+. От 9 до 15 август слушалките ще може да бъдат закупени с 36 лева отстъпка от цената в брой, която се прилага автоматично при добавяне в количката. Онлайн магазинът на оператора актуализира седмичните предложения всеки понеделник, а клиентите могат да закупят съответното устройство в рамките на следващите седем дни, възползвайки се от различни атрактивни отстъпки и да го получат до всяка точка в страната с безплатна доставка от Теленор.

 

Пълна информация за това и други предложения на онлайн магазина на Теленор е достъпна на www.telenor.bg, чрез безплатно обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *