post

Твърди се, че Microsoft работи по олекотена версия на своя Surface Duo 2. Сега устройството се появи в eBay, като беше листвано под името Surface Duo 2 “dev unit”.

Въпреки, че малко след това телефонът беше свален от сайта, стана ясно, че олекотената версия се захранва от чипсет Snapdragon. Устройството има заоблен дизайн, а корпусът му е с матово покритие, стъклена конструкция и по-малко издадена камера. За разлика от стандартния Surface Duo 2 и двата дисплея са плоски, а не извити.

Очаква се Surface Dio 2 Lite да бъде пуснат по-късно тази година като достъпна версия на Surface Duo 2 и да разполага с два 5.8” AMOLED дисплея с разделителна способност 1344 х 1892, Gorilla Glass Victus покритие и честотан а опресняване 90 Hz. Когато е в разгънато положение, двата дисплея ще образуват един 8.3” екран.

Устройството ще има 8 GB RAM и 128/256/512 GB памет. Задната камера ще се състои от 12 МР основен сензор, 12 МР телефото с 2х увеличение и 16 МР ултраширок. Все още не е ясно каква ще е цаната му, въпреки че в eBay беше обявен за 750 долара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *