post

Миналия месец GSMArena съобщи, че Vivo работи върху флагмана X80 Pro+, захранван от чипсет Snapdragon 8+ Gen 1. Сега сайтът твърди, че устройството няма да бъде представено, позовавайки се на данни от представител на компанията.

Изглежда, че Vivo се готви скоро да пусне ново поколение флагмани от серия Х. Слуховете сочат, че Vivo X90 Pro+ може да пристигне преди края на тази година. Спекулира се, че устройството може да бъде представено през декември, а Ice Universe разкри някои ключови подробности за него.

Vivo X90 Pro+ вероятно ще разполага с AMOLES E6 досплей, но за съжаление няма информация за размера и разделителната му способност. Под капака ще е предстоящия чипсет Snapdragon 8 Gen 2, който се очаква да дебютира през ноември, комбиниран с LPDDR5x RAM и UFS 4.0 памет. Задната камера на Vivo X90 Pro+ ще има 1-инчов основен сензор и 64 МР телефото с 5х оптично увеличение.

Устройството вероятно ще е придружено от Vivo X90 и X90 Pro, но за техните спецификации към момента все още няма данни. Очаква се X90 Pro също да е базиран на Snapdragon 8 Gen 2 и да предложи 1-инчов сензор на камерата и 100 W бързо зареждане.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *