post

OnePlus представи официално OnePlus 10 Pro през януари. Компанията обяви, че устройството първоначално ще бъде ексклузивно за Китай, а след това ще бъде пуснато на световните пазари “на по-късен етап”. Сега, благодарение на ново изтичане, може би знаем датата на глобалния старт на OnePlus 10 Pro.

Информацията идва от Йогеш Брар, чрез 91Mobiles и гласи, че OnePlus планира да пусне 10 Pro в Индия на 15 или 16 март. Много е вероятно компанията да пусне флагмана си и на други пазари, като САЩ, Великобритания и Европа, някъде окола тази дата.

Според Брар, OnePlus 10 Pro ще влезе в продажба от третата седмица на март, а точната дата на пускането му ще бъде разкрита от компанията днис, по време на официалния старт на OnePlus Nord CE 2.

OnePlus 10 Pro е флагманско устройство с най-новия чип Snapdragon 8 Gen 1, 6.7 инчов LTPO 2.0 дисплей, LPDDR5 RAM, мощна батерия 5000 mAh и много други ексри. Въпреки, че можем да очакваме някои от спецификациите му да се променят с глобалното стартиране, повечето ще останат същите. Освен това OnePlus може да достави смартфона с Oxygen OS 12, вместо ColorOS 12, но повече най-вероятно ще научим в следващите дни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *