post

Предстоящите слушалки на Sony WF-1000XM4 отново се повиха в новините, този път благодарение на официално видео, публикувано за кратко в YouTube. То вече е свалено, но информацията в него наистина е интересна.

В клипа Sony посочва, че WF-1000XM4 разполагат с ново проектирани драйвери, които подобряват качеството на звука. В допълнение към това слушалките разполагат и с фирмения LDAC Bluetooth кодек и технологията за подобряване на DSEE Extreme, за които компанията твърди, че компресират аудио файловете, за да звучат по-оживени.

Те поддържат и 360 Reality Audio и Hi-Res Audio. Една от характеристиките, които видеото подчертава е, че слушалките включват режим Speak-to-Chat на Sony. Функция, която ще заглуши всеки звук, когато слушалките разпознаят, че говорите с някой.

Клипът показва още водоустойчивостта им, след като слуховете сочеха, че WF-1000XM4 ще са със сертификат IPX4 и безжичното Qi зареждане, като се посочва, че те ще издържат до 8 часа с един заряд при използване на ANC и до 12 часа при изключена функция.

От видеото става ясно още и, че може да получите 60 минути живот на батерията само с 5 минути зареждане, но не се посочва нищо за цената и наличността на слушалките. Според по-стари данни WF-1000XM4 ще са с цена от 279.9 евро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *