post

Motorola е една от малкото компании, които предлагат поддръжка на стилус в някои свои устройства. Очаква се тази година да видим Moto G Stylus 2023, а изтекли маркетингови изображения разкриха дизайна на устройството и неговите спецификации.

Те бяха публикувани от The Tech Outlook и дават поглед към задния панел на устройството и кръглия модул на камерата. Вижда се, че тя ще има два сензора и LED светкавица, а надписът сочи, че основният сензор ще е 50 МР.

Дисплеят на Moto G Stylus 2023 ще е с тънки рамки и централно изрязана селфи камера, а в долната част на корпуса се вижда стилуса, заедно с решетката на високоговорителя и USB-C порта. В публикацията се посочва, че устройството ще има 6.5” HD+ дисплей с 90 Hz честота на опресняване и 5000 mAh батерия с поддръжка на 10 W зареждане.

Предишни слухове предполагат, че Moto G Stylus 2023 ще се захранва от чипсет Helio G88 с 64 GB памет и слот за microSD карти. Твърди се, че задната камера на телефона ще може да заснема детайлни портретни снимки, снимки в близък план и при слаба осветеност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *