post

Слуховете сочат, че предстоящият Motorola Razr+ 2023, известен още като Motorola Razr 40 Ultra, ще има най-големия външен дисплей, виждан до сега при флип телефон. Устройството се очаква да дебютира в световен мащаб на 1 юни, но Евън Блас сподели изображения, който ни дават представа как ще изглежда то.

Освен това изображенията показват, че Razr 40 Ultra ще предложи няколко опции за персонализация на външния си дисплей. Това ще позволи на потребителите да сменят оформлението, размера на шрифта, цветовете, формата на иконите, звуците и темата.

На някои от кадрите се вижда панта в червен цвят. Твърди се, че Razr 40 Ultra ще има 3.5” външен екран, а двойната камера и LED светкавицата ще са разположени в ъгъла му, както става ясно от изображенията.

Според слуховете до сега, Motorola Razr 40 Ultra ще пристигне с 6.7” сгъваем OLED FHD+ дисплей със 144 Hz честота на опресняване. Скенерът за пръстови отпечатъци ще е разположен странично.

Очаква се чипсетът Snapdragon 8+ Gen 1 да е съчетан с 8 GB RAM, а 3640 mAh батерия да поддържа 33 W бързо зареждане. Операционната система ще е My UX 5, базирана на Android 13.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *