post

Mobvoi представи интелигентния часовник TicWatch E3 с чипсет Snapdragon Wear 4100, който идва с много подобрения на производителността. Новият модел се предлага на по-ниска цена, докато производителността му е сравнима с тази на TikWatch Pro 3.

Часовникът тежи само 32 грама и е изработен от поликарбонат и стъклени влакна. Той има SpO2, акселерометър, жироскоп, сензор за сърдечен ритъм и сензор за ниска латентност извън тялото, за да следи вашите движения и тренировки. Устройството се предлага с 20 мм силиконова каишка и предоставя 1.3 инчов 360 х 360 дисплей. Задвижва се от платформата Snapdragon 4100 и има 1 GB оперативна и 8 GB вградена памет.

Що се отнася до свързаността, часовникът има GPS, Bluetooth 5.0, WiFi и NFC за плащания в Google Pay. Батерията му е с капацитет 360 mAh и има магнитно зареждане. Когато тя достигне 5%, автоматично се включва основен режим, за да запази живота й по-дълго.

Освен това TikWatch E3 е със сертификат IP68 и включва над 20 професионални режима за тренировка, които ви помагат да проследявате дейността си в реално време и повишават мотивацията ви. Има и мобилно приложение, което позволява дистанционно да наблюдавате данните на друг човек, като сърдечна честота, стъпки, детайли за съня и др.

Часовникът се предлага в черно, а каишката може да бъде персонализирана. Той вече е достъпен за покупка, а цената му е 199.99 евро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *