post

 

 

 Наслаждавайте се пълноценно на филми и се подгответе за гейминг изживяване от ново поколение

 

 

Новата серия 4K HDR Full Array телевизори на Sony XH90 вече e налична. Средният клас телевизори XH90 предлага завладяваща комбинация от емблематичните за Sony качество на картината, гениален звук, новаторски дизайн на говорителите и лесно управление. Tова позиционира модела като чудесен партньор на следващото поколение гейминг конзоли.

Телевизорите XH90 разполагат с премиум технологията на Sony Full-Array Local Dimming and Boosting, която динамично променя нивата на осветеност в различните части на екрана спрямо съдържанието, което води до чувствително повишаване на контраста и яркостта. Чрез точното балансиране на светлината по екрана, тъмните сцени стават още по-тъмни, а светлите – по-светли.

Серията телевизори XH90 се предлага с Acoustic Multi-Audio функция (налична за модели 65 инча и нагоре), включваща два позициониращи звука високоговорителя за високи честоти, разположени на гърба на телевизора. Това позволява на звука да следва действието за наистина завладяващо изживяване. В допълнение, с уникалната си форма, новият Х-Balanced високоговорител на Sony допринася за качеството на звука и тънкия дизайн на телевизора.

 

Готови за следващото поколение гейминг конзоли, телевизорите от серията XH90 ще поддържат 4K резолюция със 120 кадъра в секунда и бързо време за реакция (за съдържание през HDMI входовете), осигурявайки максимална производителност за най-доброто гейминг изживяване.

 

Новите телевизори ZH8 са оборудвани с Netflix Calibrated Mode – специално разработен режим, благодарение на който се наслаждавате на продукциите на Netflix със същото качество на картината като в професионалните телевизионни студиа. С Netflix Calibrated Mode визията и замисълът на твореца са напълно запазени.

Серията XH90 разполага с Android TV ™ с вградени Google Assistant[1], Google Play Store и Chromecast, които осигуряват на потребителите лесен достъп до съдържание, услуги и устройства. Оригиналните менюта от потребителския интерфейс на Sony, заедно с гласовите команди, са усъвършенствани за по-лесна ежедневна употреба.       Със съвместимите Google Assistant[2] и Amazon Alexa[3] устройства можете да пускате и контролирате видеоклипове от YouTube с Google Home или пък да сменяте канала и да регулирате звука от свързани Amazon Alexa устройства. Потребителите на Apple® AirPlay® 2 могат да възпроизвеждат филми, музика, игри и снимки на телевизора директно от своите iPhone®, iPad® или Mac®. Технологията Apple HomeKit ™ осигурява лесен и сигурен начин за потребителите да контролират телевизора си от своите iPhone®, iPad® или Mac®[4].

Цени и наличност

4K HDR Full Array телевизорите от серията XH90 са вече в продажба. За информация относно цените, моля посетете сайтa на Sony на адрес www.sony.bg

 

 

 

 

Освновни характеристики на Sony XH90 4K HDR Full Array LED TV:

Размери на екрана: 85”, 75”, 65” и 55”

 • 4K HDR X1 процесорът възпроизвежда естествени цветове с по-голяма дълбочина и текстура, благодарение на обектно базираната HDR remaster технология
 • Full-array LED подсветка с локално затъмняване и X-tended Dynamic Range
 • Acoustic Multi-Audio функция с X-Balanced говорител (налична при размер 65” и нагоре; X-Balanced Speaker ще бъде наличен във всички размери телевизори)
 • TRILUMINOS™ Display пренася и едва доловимите нюанси на цвят, светлина и градация от видеокамерата до вашия дом
 • Съвместим с Dolby Vision и Dolby Atmos
 • Изчистен и изящен дизайн
 • Съвместимост със смарт говорители, включително и с устройства, които се контролират от Google Home и Amazon Alexa
 • Лесно свързване с широка гама от продукти, включително с Apple® AirPlay® 2, HomeKit™
 • Бърз достъп до различни видове съдържание и услуги с Android TV
 • Съвместим с 4K 120 кадъра/секунда видео (с предстоящи софтуерни ъпдейти) – готов за следващото поколение гейминг конзоли
 • Netflix Calibrated Mode осигурява студийно качество за гледане на Разработен от инженерите и специалистите по качество на картината на Sony и колористите на Netflix, Netflix Calibrated Mode осигурява същото качество на картината като във висококачествено кино студио
 • Custom режимът, в комбинация с другите възможности за калибриране на картината, предоставя разнообразни варианти за гледане, които да задоволят предпочитанията на потребителя без да правят компромис със съдържанието

[1] Наличието на функцията може да варира спрямо държавата и наличността на съвместими продукти.

[2] Google Home (продава се отделно) е съвместим със Sony Android TV. Изисква съвместими устройства, които да са свързани към същата безжична интернет мрежа. Изтеглете Google Home приложението от iPhone App Store или Google Play. Обект на правила и условия за ползване на приложения на трети страни. Потребителят трябва да свърже съвместимите устройства, за да може да ги управлява. Когато изтеглянето е завършено, Google Home вече може да бъде свързан със Sony устройството, за да се установи достъп до функцията за гласови команди.

[3] Amazon Alexa (продава се отделно) е съвместима със Sony Android TV. Изисква серегистрация в Amazon. За достъп до определено съдържание може да се изисква абонамент. Съвместимите устройства изискват интернет връзка. Amazon, Echo, Alexa, и всички други прилежащи лога са запазени марки на Amazon.com или съответните партньори.

[4] Функциите Apple AirPlay 2 и HomeKit ще бъдат налични за моделите Z9F, A9F, Z9G, A9G, X950G и X850G (85-инчов, 75-инчов, 65-инчови 55-инчов) от 2019 г., както и за моделите Z8H, A9S, A8H, X950H и X900H от 2020 г. AirPlay 2 и HomeKit функциите изискват iOS устройство с операционна система iOS 12.3 или по-нова или Mac компютър с операционна система macOS 10.14.5. Apple, AirPlay, HomeKit, iPhone, iPad, Mac, и macOS са запазени марки на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други държави. Актуализация на софтуера се осъществява посредством интернет връзка.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *