post

Новият, четвърти, сезон на хитовия сериал “Странни неща” ще стартира през 2022 година. Това става ясно от кратък трейлър, който се появи в официалните профили на филма в социалните мрежи.

Видеоклипът е с продължителност 30 секунди и включва кадри от предишни сезони. Появява се и чудовище, което изглежда далеч по-голямо от Mind Flayer или Demogorgon.

Изглежда това ще е най-амбициозният сезон на “Странни неща”, тъй като е сниман в Грузия, Литва и Ню Мексико. Част от сезона се развива в Русия, където Джим Хопър е в плен.

Стрийминг платформата Netflix обаче не уточнява кога точно ще бъде премиерата. Феновете, от своя страна, очакват с нетърпение да разберат кои ще бъдат новите попълнения в каста.

Сред тях са звездата от „Игра на тронове“ Том Влашиха и Джейми Кембъл Бауър („Здрач“, „Хари Потър“). Останалите нови имена в списъка са Робърт Енглънд, Николай Джурико, Мейсън Дай, Шърман Авгусстус и др.

Припомняме, че с третия сезон на „Странни неща“ успя да постави нов рекорд по гледаемост. В първите четири дни от дебюта му сериите белязаха гледания от 40,7 милиона акаунта на Netflix по целия свят, което не е постигано от нито една друга поредица на стрийминг платформата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *