post

Марк Гурман от Bloomberg очаква новите MacBook Pro и AirPods да бъдат обявени до края на 2021 година, но предполага, че останалите продукти на Apple ще пристигнат най-рано през следващата година.

Журналистът посочва, че Apple планира да представи няколко продукта, сред които нови AirPods Pro, преработен iPad Pro, обновен Mac Pro и MacBook Air със собствения чип на компанията, три нови модела Apple watch и др. следващата година.

Според него новите AirPods Pro ще включват сензори за движение, за проследяване на фитнес и ще са с по-компактен дизайн. Що се отнася до преработения iPad Pro, той ще е с нов стъклен гръб и поддръжка на безжично зареждане, като ще може да зарежда и слушалките.

2022 година може да е и годината, в която Apple ще визуализира широко разпространените слухове за смесена реалност, чрез очила, които съчетават разширената и виртуалната ералност, посочва още Гурман. Той смята, че “истинските AR очила” на компанията все още са проект, който ще се реализире между две и четири години.

Освен това журналистът настоява, че компанията работи върху сателитна функция за бъдещите iPhone, която ще позволи на потребителите да изпращат текстови съобщения и да подават аварийни сигнали в райони без покритие, но тя все още не е готова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *