post

Двете актуални продуктови линии от скенери с марката Brother получиха препоръка от лидера в доставянето на софтуер за обработка на документи Kofax. Това включва двата модела професионални плоски скенери Brother PDS-5000F и PDS-6000F, както и гамата от настолни скенери ADS 2.0 (ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N и ADS-3600W). Всички тези устройства са преминали независими тестове и са получили сертификат за съвместимост с платформите Kofax VRS® (VirtualReScan) Elite 5.1 и Kofax Express 3.1.

Kofax VRS® е патентован софтуер за подобряване на сканирани изображения, който повишава продуктивността при дигитализиране на документи и оптичното разпознаване на текст. Така се пести време и се увеличава работоспособността на всички служители, имащи отношение към работата с хартиени оригинали.

„Получените сертификати Kofax демонстрират доверието на индустрията за обработка на документи към продуктите на Brother. Те са надеждна, ефективна и пестяща време инвестиция, която в истинския смисъл на думата е „на ваша страна.“, каза Ива Тотева, Мениджър продажби и маркетинг в Brother България.

Професионалните модели Brother PDS-5000F и PDS-6000F са перфектният избор за сканиране на много широк набор от носители – от крехки хартиени оригинали, до каталози и снимки. Те са подходящи за сканиране дори на книги и паспорти. Възможността за автоматично двустранно сканиране значително повишава производителността, която достига до 80 страници в минута. Освен това двата модела се справят със сканирането на много дълги страници с дължина до близо 6 метра (5994 мм) с едно движение.

Настолните скенерите от фамилията Brother ADS 2.0 също поддържат автоматично двустранно сканиране със скорост 50 стр./мин. Те са разчетени за натоварване до 5000 страници месечно и имат тава 50 листа, които могат да бъдат различни като размер и тип. Така се поддържа сканиране на всичко – от карти и лични документи – до дълги транспаранти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *