post

Вчера в Нов български университет зърнени закуски Nestlé FITNESS представиха своето свежо предложение за лятото. С новите промоционални кутии на зърнените закуски потребителите ще получат едновременно балансирана закуска и ще научат как по забавен начин да изгарят калории, забавлявайки се в ритъма на самбата.

Специален гост на събитието беше темпераментният Алфредо Торес. Кубинският танцьор демонстрира пред събралите се гости чувствената самба, като успя да раздвижи всички в нейния ритъм.

Студентите по Танцов театър също представиха атрактивни хореографии и показаха, че всеки може да повтори лесно стъпките у дома, за да постигне по-балансиран начин на живот и да работи за плосък корем.

„Да се подготвиш за лятото понякога изисква по-голямо усилие и сред изобилието от програми често не знаем коя ще е подходяща за нас, за повече тонус, настроение и изгаряне на калории. Затова и ние от зърнени закуски Nestle Fitness ви предлагаме да не чакате лятото, а още сега да се възползвате от предимствата на балансираните зърнени закуски и с лесната Програма с упражнения по самба танци да изгаряте калории и да се чувствате добре“, сподели Невена Гаджева, бранд мениджър Зърнени закуски Нестле, минути преди да стартира танцовият урок в Нов български университет.

Лятната програма е подходяща за всички, които обичат танците, но не могат да отделят време в напрегнатото си ежедневие. Тя може да се изтегли напълно безплатно от сайта www.nestle-fitness.com, като ще предостави достъп до 20-минутна самба програма, специално разработена от Nestlé FITNESS самба инструктор Нуно Фернандез.

Програмата включва 3 лесни стъпки, които по забавен и ефективен начин да постигат необходимия резултат – изгаряне на калории, тонизиране на коремните мускули и балансирано хранене.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *