post

Съвсем скоро след обявяването на Nokia G11 и Nokia G21, на Световния мобилен конгрес HMD Global представи и три нови смартфона от бюджетната си C-серия – Nokia C21, Nokia C21 Plus и новата версия на C2 (Nokia C2 2nd edition). Тези модели са поредното попълнение към портфолиото на компанията, която отбелязва значителен успех в пазара на устройствата от достъпния ценови клас – 41% ръст на приходите за цялата 20211 г., която е и първата пълна оперативна година на печалба за финландския производител2.

HMD прогнозира да достигне 1 милион абонати на набора си от бизнес услуги през първото полугодие на 2022 г. и официално оповести новото си подразделение „Бизнес услуги“, чийто фокус ще бъде именно поддържането на тази тенденция и в бъдеще. Това ще позволи на компанията да насърчи по-нататъшен растеж, да привлече още висококвалифицирани специалисти и да осигури на съществуващите клиенти първокласна оптимизация на ползваните от тях услуги.

C-серията на телефоните Nokia

Трите нови устройства притежават издръжливостта и дълготрайния живот на батерията, които се превърнаха в емблема на телефоните Nokia още преди години. Това, заедно с най-доброто от софтуера Android™ и актуализациите на сигурността, е показателно за визията на HMD за 2022 г. и занапред – да създава телефони Nokia, които издържат по-дълго, притежават отлично качество на изработката и са с красив и функционален финландски дизайн. Компанията надгражда успеха на бюджетната си C-серия, която беше представена през 2020 г. и вече представлява 16% от общите продажби на смартфоните Nokia през последните 5 години.

Nokia C21 Plus

Nokia C21 Plus е със здрав вътрешен метален корпус с категория на защитата IP52 и е устойчив на мръсотия, прах и водни капчици благодарение на закаленото стъкло, което предпазва ослепителния му 6,5” HD+ дисплей – гарантирайки, че устройството може да се справи с предизвикателствата на динамичния ви начин на живот.

Неговата 13MP двойна камера с панорамен и портретен режим ви позволява да улавяте най-значимите моменти със зашеметяващи детайли в кадрите. Чистата операционна система с минимум предварително инсталирани приложения ви дава повече място за онези, които ползвате активно. Гарантиратираните 2-годишни тримесечни актуализации на сигурността, AI технология за отключване с пръстов отпечатък и лицево разпознаване осигуряват перфектна защита за Nokia C21 Plus и отвън, и отвътре.

Nokia C21

Nokia C21 също е с отличното качество на изработката, гарантирана защита и дълъг живот на батерията, с които се отличава популярната C-серия. Устройството предлага подобрена 8MP камера с технология за автоматично фокусиране, която безпроблемно чете QR кодове, така че независимо дали хората сканират менюта, правят плащания, или просто търсят информация, с Nokia C21 сканирането на QR кодове е повече от лесно.

Усъвършенстваните възможности на паметта, благодарение на многоядрен процесор, носят ефективност, без да се жертва целодневният живот на батерията. Захранваното с изкуствен интелект отключване с лицево разпознаване пък вече се допълва от сензор за пръстови отпечатъци за допълнителна сигурност и удобство. Двугодишните редовни актуализации на сигурността са гарантирани за устройствата от C-серията и Nokia C21 не прави изключение.

Nokia C2 2nd edition

Новата версия на Nokia C2 (Nokia C2 2nd edition) идва със супер издръжлив корпус и надеждно качество на изработката, характерни за телефоните Nokia. Това устройство от C-серията със здрав вътрешен метален корпус и първокласен скандинавски дизайн е стриктно тествано, за да се гарантира, че отговаря на високите стандарти за издръжливост и качество на достъпна цена.

Моделът предлага по-голяма свобода за свързване, пълноценно потребителско изживяване и целодневен живот на батерията с едно зареждане, което осигурява захранване за часове разговори и цели дни в режим на готовност. Големият 5,7-инчов дисплей позволява да гледате, споделяте и скролвате през любимите си приложения и съдържание. С него можете да правите и снимки по всяко време, благодарение на предната и задната камери със светкавица. Тримесечните актуализации на сигурността за период от 2 г. също гарантират, че Nokia C2 2nd edition остава защитен отвътре. Актуализираната операционна система с минимум фабрично инсталирани приложения предоставя повече гъвкавост, като освобождава повече място за съдържанието и приложенията, които обичате.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *