post

Наскоро OPPO представи Find N3 Flip в Китай, но така и не стана ясно, кога устройството ще се появи на международния пазар. Сега изтекла снимка на сгъваемия смартфон сочи, че премиерата му извън пределите на Китай може би е близо.

Не самата снимка на Find N3 Flip представлява интерес, а съдържанието на външния му дисплей, където се виждат иконките на WhatsApp, X, YouTube Music, Gpay и др. недостъпни в Китай приложения. Това подсказва, че устройството скоро ще напусне пределите на страната, а освен изображението, 91Mobiles споделя и пълния списък с поддържани апликации – Netflix, LinkedIn, YouTube Music, както и популярни индийски приложения като Zomato, Swiggy, Zerodha, Wynk Music, JioSaavn, BookMyShow и mAadhar.

Припомняме, че OPPO Find N3 Flip разполага с 6.8” AMOLED дисплей с FHD+ резолюция и 120 Hz честота на опресняване. Външният екран е 3.26” AMOLED, а под капака е MediaTek Dimensity 9200, съчета н с до 16 GB RAM и 512 GB памет. 4300 mAh батерия поддържа 44 W бързо зареждане, а скенерът за пръстови отпечатъци е разположен странично.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *